Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT |

AmbulancesydTil Region SyddanmarkTil forsiden

Personalegrupper

I Ambulance Syd har vi ca. 760 medarbejdere der står klar til at hjælpe dig som borger. Sygetransportreddere, ambulanceassistenter, paramedicinere, planlæggere og driftsvagter er blot nogle af dem.  

Pr. 1. oktober 2020 havde vi ca. 760 medarbejdere i Ambulance Syd. Langt hovedparten af disse er operativt personale, dvs. sygetransport reddere, ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere. Desuden har vi tilknyttet en række tilkaldevikarer (timereddere), og en række pode-assistenter. I tillæg til den operative del, har vi selvfølgelig også en administration som befinder sig på vores hovedkontor i Odense, på Lille Tornbjerg Vej. 

I menuen til venstre kan du se, hvilke personalegrupper vi har ansat. Hvis du har lyst til at vide mere om, hvad de enkelte personalegrupper laver, klikker du blot på den gruppe, du er interesseret i. Hvis du vil læse mere om, hvordan du bliver uddannet til eksempelvis ambulanceassistent, ambulancebehandler eller paramediciner, skal du ind under ”Job og Uddannelse”.

Læs mere om hvordan du bliver ambulancebehandler, paramediciner eller sygetransportredder


Siden er sidst opdateret 4-11-2020
SekretariatTilgængelighedserklæring