Skip til primært indhold

I Region Syddanmark er der etableret en hjertestartercenter, som tager sig af hjertestartere, som har været i brug på en patient i Region Syddanmark.

Hjertestarteren bliver taget med af ambulancepersonalet, som kommer frem til stedet. Her sørger vi for at hjertestarteren bliver udlæst, således at den viden som er opsamlet under hjertestoppet kan bruges i den videre patientbehandling i fremtiden.

Vi sørger også for at den bliver klargjort og sendt tilbage til den retmæssige ejer igen. Hjertestarteren udlæses, forsynes med nye elektroder, og bringes tilbage til ejeren hurtigst muligt.

Spørgsmål kan rettes til AED-centret på mail aed@rsyd.dk eller tlf. 99 44 01 59

Som ejer eller fadder for en hjertestarter, så kan du hjælpe os ved tydeligt at markere, hvem du er (navn, telefonnummer og adresse), samt hvor hjertestarteren hører til.

Du kan ligeledes med fordel tilmelde hjertestarteren til Hjertestarter-Netværket via hjemmesiden: www.hjertestarter.dk

Når du som ejer eller fadder tilmelder en hjertestarter til Hjertestarter-Netværket, så betyder det at Hjerteløbere eller folk som ringer 1-1-2 hurtigt kan blive guidet til den hjertestarter som er nærmest i tilfælde af hjertestop. Det er måske din/ jeres hjertestarter som lige præcis hér kan gøre forskellen på om patienten bliver genoplivet hurtigt.

Du kan få mere information på følgende hjemmesider:

Hjertestarterens vej - fra anvendelse til returnering

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Sådan anvender du en hjertestarter

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

APPFWU01V