Skip til primært indhold

Ansøgning

Sådan søger du ind som ambulancebehandlerelev

Du kan kun ansøge i forbindelse med at vi har et jobopslag, og kun elektronisk, så hold øje med jobopslaget, og send din ansøgning. Når du har søgt er du måske én af de heldige der bliver inviteret til at deltage i vores rekrutteringsforløb. Her vil du blive testet og vurderet i nogle af de kompetencer, der er vigtige, når man skal være ambulancebehandler.

Før du ansøger om stillingen som ambulancebehandlerelev er det vigtigt, at du er godt forberedt. Du skal sætte dig grundigt ind i optagelseskravene. Derudover skal du være omhyggelig med at vedhæfte alle relevante dokumenter. Hvis de nødvendige dokumenter ikke er sendt sammen med din ansøgning, kan du modtage et afslag.

Du skal uploade følgende dokumenter

  • En motiveret ansøgning, hvor du bl.a. beskriver dine overvejelser om valget om at uddanne dig som ambulancebehandler
  • CV
  • Vellignende foto
  • Kopi af uddannelses- og eksamensbeviser
  • Kopi af kørekort
  • Kopi af sundhedsfaglig autorisation, hvis du er i besiddelse af en autorisation (f.eks. som sygeplejerske, SOSU-assistent, fysioterapeut eller en anden sundhedsfaglig, autoriseret uddannelse)
  • Eventuelle relevante anbefalinger og referencer

Vi kan ikke indbyde alle kvalificerede ansøgere til samtale, hvorfor også kvalificerede ansøgere vil opleve at modtage afslag. Hvis du synes, at du opfylder alle vores krav og har modtaget afslag, vil vi anbefale dig at søge igen.

Vi har desværre ikke mulighed for at give en personlig tilbagemelding til ansøgere, der har modtaget afslag uden at have været inviteret til rekrutteringsforløb.

Hvis du får et afslag efter at have været til optagelsesdag, opfordrer vi dig til allerførst at reflektere over tilbagemeldingen. Skyldes det forhold, som du kan forbedre – fx manglende erhvervserfaring? eller forhold som du ikke kan ændre – fx helbred?

Søg først igen, når du har brugt den nødvendige tid på at udvikle og dygtiggøre dig. Når du ansøger igen, så sørg for at vise, hvordan du har reflekteret over afslaget, og hvad du har gjort for at dygtiggøre dig.

APPFWU02V