Skip til primært indhold

Hvem er vi?

Ambulance Syd er en offentligt drevet ambulanceoperatør. Vores primære opgave er at hjælpe borgerne i Region Syddanmark - og det har vi en lang række dygtige medarbejdere der hver dag gør - i tæt samarbejde med særligt de fem sygehuse i regionen.

Pr. 1. oktober 2021 havde vi ca. 850 ansatte i Ambulance Syd. Langt hovedparten er operativt personale, dvs. sygetransportreddere, ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere. Udover de fastansatte har vi også en række tilkaldevikarer (kaldet timereddere).
I alt har vi ca. 625 reddere tilknyttet.

Udover det operative personale, har vi selvfølgelig også en administration. Hovedparten af vores administrative medarbejdere arbejder ud fra vores hovedkontor i Odense. Totalt arbejder der ca. 45 i administrationen.

I øjeblikket har vi også en lang række pode-assistenter ansat, som alle hjælper til med at løse den vigtige samfundsopgave vi i øjeblikket har.

Vi har 39 ambulancestationer placeret rundt omkring i Region Syddanmark – hvor de ligger, kan du se, hvis du klikker på ”Stationer” ude i menuen til venstre.

Reddere med pt på båre
Sygetransportreddere midt i klargøring
Ambulancereddere i ambulance
APPFWU02V