Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT |

AmbulancesydTil Region SyddanmarkTil forsiden

Ambulance SydpilOm Ambulance Syd

Om Ambulance Syd

Ambulance Syd er en offentligt drevet ambulanceoperatør. Vores primære opgave er at hjælpe borgerne i Region Syddanmark - og det har vi en lang række dygtige medarbejdere der hver dag gør - i tæt samarbejde med særligt de fem sygehuse i regionen.

 

Pr. 1. oktober 2020 havde vi ca. 760 ansatte i Ambulance Syd. Langt hovedparten er operativt personale, dvs. sygetransportreddere, ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere. Udover de fastansatte har vi også en række tilkaldevikarer (kaldet timereddere).
I alt har vi ca. 640 reddere tilknyttet.

Udover det operative personale, har vi selvfølgelig også en administration. Hovedparten af vores administrative medarbejdere arbejder ud fra vores hovedkontor i Odense. Totalt arbejder der ca. 40 i administrationen.

I øjeblikket har vi også en lang række pode-assistenter ansat, som alle hjælper til med at løse den vigtige samfundsopgave vi i øjeblikket har.

Vi har 39 ambulancestationer placeret rundt omkring i Region Syddanmark – hvor de ligger, kan du se, hvis du klikker på ”Stationer” ude i menuen til venstre.


Siden er sidst opdateret 4-11-2020
SekretariatTilgængelighedserklæring